13 Haziran 2017 Salı

Kaş Olimpos Mocamp Detaylı İnceleme




Antalya'ya 180 km mesafede bulunan ve Kalkan yönüne devam ederken hemen Kaş çıkışında bulunan bu kamp yerine Antalya'ya mesafesinden dolayı 2 gün ve üzeri tatillerimizde ancak gidebiliyoruz. Öyle kamp yeri dediğime bakmayın, isteyen çadırda isteyen karavanında veya isteyen işletmenin bungalovlarında kalıyor.



Çadır ve karavan için ayrılan alanlar geniş ve genelde gölgelik. Kamp alanının neredeyse heryerine elektrik ışık ve su ulaşıyor.

Bungalovlar deyince de aklınıza öyle çiş kokulu olimpos bungalovları gelmesin. Gerçekten çok temiz ve bakımlı. Üstelik ağaç evler önünde oturma alanları da var.

Kamp yerinin plaj ve restorant gibi olanakları da var ve buralara dışarıdan müşteri de geliyor.

Kamp yeri hakkında daha detaylı bilgiler için aşağıdaki başlıklara göz atabilirsiniz.

Konaklama

Kendi çadırınızla, Karavanınızla ya da Ağaç Evlerde konaklayabilirsiniz. Ağaç evler için rezervasyon kabul ediyorlar ancak çadır ve karavan için rezervasyon almıyorlar ve sezonda çadır atmak için yer bulma problemi yaşayabiliyorsunuz.

Yeme-içme

İşletmenin kendi restoranı ve Barı var. Ayrıca mutfakta veya mangalda kendi yemeğinizi pişirebilirsiniz. Mekanda mangal bile var.

Bunun dışında kemp yeri kaş merkeze çok yakın olduğundan merkezdeki restoranlardan da faydalanabilirsiniz.

Alışveriş

Kaş merkez 2 km ve neredeyse tüm marketler var.

İmkanlar

Mutfak (içerisinde iki adet buzdolabı ve iki adet ocak var), mangal (bir kaç tane gördük), restorant, plaj, çamaşırhane, tuvalet (içerisinde tuvalet kağıdı ve el sabunu mevcut), elektrik (neredeyse her köşe başında birer priz var), banyo, hamak (1-2 tane), masa-sandalye (yeteri kadar var).

Deniz

Kaşta plajlar biraz pahalı. Ancak Olimpos Mocamp'ın kendi plajı mevcut. Üstelik işletmede konaklayanlar plajdan ücretsiz faydalanabiliyor. Plajın bir kısmı beton bir kısmı ise taşlı. Yakındaki bir tatlı su kaynağından ötürü genelde deniz suyu serin. Plaj nispeten koy içinde kaldığından deniz genelde sakin.

Temizlik

İşletme genel itibariyle temizliğiyle ortalamanın üzerinde. Çok kalabalık zamanlarında işletmeyi ziyaret etmedik ama sakin zamanlarında temizlik konusunda işletmenin çok başarılı olduğunu gördük.

Ulaşım

Kamp yeri tam olarak kaş-kalkan yolu üzerinde olduğundan özel araçla ulaşımda sıkıntı yok. Ayrıca Kaş merkezde bir otogar bulunmakta. Bu da kaşa otobüsle gelebileceğiniz anlamına geliyor. Buradan sonra Olimpos Mocamp'a yürüyerek ya da kalkan dolmuşlarıyla ulaşabilirsiniz.

Fiyatlar

2017 itibariyle Çadırda konaklama kişi başı 25 tl diğer fiyatlar ve güncel fiyatları öğrenmek için Olimpos Mocamp internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Dezavantajlar

Kamp yerleşimi aşağıda gördüğünüz gibi tam yol kenarında olduğu için gece uyumak yoldan geçen araçlardan dolayı az da olsa sıkıntı olabiliyor ama çok gürültü olmadığını belirteyim.


İnternet Sitesi

http://www.kasolympos.com/

Konum

https://goo.gl/9lBIqW

      


Aynı zamanda kamp yerinin görsellerine ulaşabilmek için çektiğimiz videolara göz atabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder